Cazare Pensiunea Elis - Clisura Dunarii Coronini judetul Caras Severin Lunca si clisura Dunarii
Home Spatii de cazare Oferte de cazare Bulgaria Zone turistice
Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii click aici

Cautare rapida

Cauta in functie de zona turistica, judetul, localitatea sau numele spatiului dorit

Localitatea Coronini-Pensiunea Elis

Lunca si clisura Dunarii

Cauta o pensiune

Alege zona preferata pentru a vedea ofertele disponibile:

Cele mai noi pensiuni

Pensiunea Elis - Clisura Dunarii (rezervare directa) *** - Coronini

36788 vizite de la 15 Jan 2008 din care 8 in ultimele 30 de zile

Date identificare

Localitate: Coronini
Adresa: Coronini, str. Principala, nr. 5
Judet/Zona: Caras Severin
E-mail: contact.ilieboboescu@yahoo.com
Web: http://www.pensiunea-elis.ro
 
Telefon: 0724564104
Fax: 0255540048
Proprietar: Ilie Boboescu
Contact: Elena Boboescu

Descriere spatiu

Pensiunea a fost inaugurata, in decembrie 2005, fiind clasifcata in categoria 3 flori.
Stau la dispozitia oaspetilor 19 camere dotate cu televizor si aer conditionat. Este disponibil accesul Internet in camere si, de asemenea, room service-ul. Fiecare camera beneficiaza de popria sala de baie cu cabina de dus.
Trei dintre camere au si cate o bucatarie proprie, unde oaspetii isi pot pregati propriile specialitati culinare.
Serviciile si facilitatile de care pot beneficia oaspetii pensiunii includ parcarea privata (12 locuri), spalatorie, transportul si depozitarea bagajelor, facilitati de comunicare (telefon, fax, acces Internet, disponibile la receptie).
Masa poate fi servita la restaurantul pensiunii (cu o capacitate de 48 de locuri), care propune un meniu cu specific romanesc, incluzand bineinteles si variate specialitati din peste.
In curtea Pensiunii Elis, amplasata chiar pe malul Dunarii, veti avea placerea de a descoperi un foisor al pescarilor, iluminat pe timp de noapte, locul de joaca pentru copii, facilitati pentru prepararea unor specialitati la gratar si o plaja amenajata.
De asemenea, nu trebuie sa ratati ocazia de a face o plimbare cu barca pe Dunare.

exterior cladire

Orase apropiate si distanta pana la ele (km)

Moldova-Noua 7 km distanta

Atractii si Obiective turistice in zona

Este un ideal loc de popas atat pentru pescarii ce doresc sa isi puna la incercare rabdarea si norocul pe malurile fluviului, cat si pentru cei ce vor sa cunoasca mai bine aceasta parte a Banatului.
Dintre obiectivele ce pot fi vizitate cu mijloacele de transport ale pensiunii se distinge o asezare cu locuitori de etnie ceha: Sfanta Elena. Aici poate fi admirat un incantator peisaj carstic, si, de asemenea, turistul interesat se poate familiariza cu modul inedit de functionare a gospodariilor taranesti ale cehilor.
Din gradina pensiunii poate fi admirata "craiasa singuratica a Dunarii", stanca Baba Caia, situata in mijlocul Dunarii, unica pe tot parcursul fluviului. Avand o inaltime de 7 metri deasupra apei, de o eleganta naturala inconfundabila, stanca poate fi atinsa dupa o deplasare de numai cinci minute cu barca pensiunii. Ochiul atent nu poate sa nu sesizeze ca acest "monument de calcar" desparte un curs lin si larg cu iz de delta al fluviului de un altul iute si ingust, "prins" intre maluri stancoase abrupte. Aici, la Baba Caia, incepe defileul Dunarii, a carui splendoare se va dezvalui complet in tumultuosul areal al Cazanelor, cel mai spectaculos segment al Clisurii Dunarii.
La o distanta de aproximativ 3 km de pensiune se gaseste, sapata in blocuri de calcar, pestera Gaura cu Musca. Locul atrage prin salbaticia accesului precum si prin varietatea de imagini cu care e "rasplatit" cel care a binevoit se incumete pana aici.
Deasupra satului, ruinele cetatii Sf. Ladislau, numita de localnici "Cula", aduna in ele veacuri de istorie locala. De la inaltimea platoului pe care este amplasata Cula, ai sentimentul fie si doar pentru cateva clipe ca esti important in ecuatia Creatiei.
Turistul care zaboveste pentru cateva zile la Pensiunea Elis va fi pe deplin rasplatit vizitand lacasele de cult din Coronini. Langa traditionalismul bine conservat, expus in picturile bisericii ortodoxe, isi face loc si o nota de inchinare protestanta, intre peretii si mobilierul elegant al locului de inchinare al comunitatii baptiste din localitate.

Structura spatiu cazare

Nr. total de locuri (persoane):40

Nr. Camere duble:19

Toate camerele au baie proprie

Numar sufragerii/livingrooms: 1

Restaurant: cu acces public

Dotari camere: tv, garderob, aer conditionat

Facilitati

Incalzire: centrala proprie

Facilitati:
- Apa calda permanent
- Bucatarie
- Terasa / restaurant
- Gratar
- Tv
- Telefon
- Internet
- Semnal GSM
- Sala conferinte
- Curte
- Pescuit

Numar locuri de parcare proprii: 12

>> Solicitare detalii / Rezervare

Nota: Singurele raspunzatoare de continutul si verdicitatea informatiilor din oferte si prezentari, precum si de onorarea eventualelor rezervari in conditiile ofertelor sunt spatiile de cazare respective.

FOTOGRAFII

camera camera Vedere de la fereastra baba caia interior baie camera hol pensiune camera curte
curte curte camera exterior cladire exterior cladire altele sala de mese baie interior camera


NOTA:
* Pentru unitatile de cazare care au datele de contact publice pe site, rezervarile se fac direct catre destinatar (proprietarul/adminsitratorul/managerul unitatii de cazare): prin email, tel/fax sau formularul de cerere detalii/rezervare; Avantajele rezervarii directe >>
** Pentru celelalte unitati de cazare, care nu au datele de contact publice pe site, rezervarile se fac exclusiv prin intermediul formularelor de cerere detalii/rezervare aflate in oferta sau pagina de prezentare. Cererea dvs va ajunge la destinatar, urmand ca dvs sa primiti, in momentul confirmarii rezervarii, toate informatiile despre unitatea de cazare respectiva, inclusiv datele de contact.

Oferte de sezon

Oferte oricand (exceptie sarbatori)

Excursii , banchete scoli si licee la Pensiunea SELECT*** 2017

Pensiunea Select *** - Busteni
78 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

Oferta extrasezon

Vila Salzburg **** - Ocna Sibiului
100 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

Oferta generala

Pensiunea La Steaguri *** - Izvorul Muntelui
120 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

pensiune weekend

Pensiunea 4 friends ** - Cheia
460 Lei / Toata capacitatea / cazare / 1 (una) noapte

redsquare alte oferte oricand (exceptie sarbatori)

Promo

Acces membri | Inscriere | Pachete pensiuni | Parteneri | Termeni si conditii Utilizatori | Termeni si conditii Comerciale | Despre noi | Contact | ANPC

Portal agentii imobiliare  Blogul lui Comansu  Twitter  Facebook


SC WEB TOUR SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal (ANSPDCP) cu Nr Registrului General 009157