Cazare Complex Vila Golf Corbu judetul Constanta Litoral
Home Spatii de cazare Oferte de cazare Bulgaria Zone turistice
Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii click aici

Cautare rapida

Cauta in functie de zona turistica, judetul, localitatea sau numele spatiului dorit

Localitatea Corbu

Litoral

Cauta o pensiune

Alege zona preferata pentru a vedea ofertele disponibile:

Cele mai noi pensiuni

Complex Vila Golf neclasificat - Corbu

10459 vizite de la 20 Apr 2010 din care 17 in ultimele 30 de zile

Date identificare

Localitate: Corbu
Adresa: Pe plaja
Judet/Zona: Constanta
 
Telefon: se transmite prin email
Proprietar: Zizi Carasimu
Contact: Zizi Carasimu

Descriere spatiu

Camerele sunt in stil traditional taranesc si se remarca prin faptul ca sunt chiar pe plaja Corbu alaturi de vechea pescarie, zona de golf, la aprox 15 minute de Mamaia Nord in biosfera Deltei Dunarii in localitatea Corbu.
De asemeni proprietatea se remarca atat prin autenticitate cat si diversitate architectonica, avand un peisaj unic, proprietatea fiind delimitata de Marea Neagra(plaja in partea din fata) si un iaz natural cu stuf, pesti si pasari specifice deltei dunarii (in spate) fiind un loc de vacanta de exceptie.
Cazarea este la fel de autentica si diversificata alcatuita din 3 cladiri diferite, construite din materiale naturale specifice zonei: lemn, stuf, piatra, lut etc.
Complexul este dotat cu un foisor rustic din lemn acoperit cu stuf (tip restaurant club) de aproximativ 60 de locuri unde toti turistii complexului pot servi masa sau pot socializa, dotat cu televizor cu antena parabolica. De asemeni turistii au acces la patru gratare rustice cu carbuni.

Bungalow "Casa Dobrogeana" situata chiar pe plaja, construita din pereti ecologici din paianta, (lemn, paie, lut) barne de lemn, acoperis izolat cu stuf si olana decorata in stil taranesc dobrogean. Este alcatuita din sase camere cu doua si trei locuri fiecare cu intrare separata, frigider si dus cu cadita, o sufragerie cu bucatarie comuna dotate cu aragaze, cafetiera si prajitor de paine, unde turistii care locuiesc in aceasta cladire isi pregatesc singuri preparatele si se autogospodaresc. De asemeni casuta dobrogeana are in fata un pridvor iar turistii au acces si afara la cele doua foisoare si la cele patru gratare rustice cu carbuni precum si la televizorul cu antena parabolica.

Bungalow "Casa Golf 1"- casa noua cu zidarie, olana si pridvor din lemn traforat specific manastirilor din nordul Dobrogei. Este alcatuita din patru camere la parter cu intrari separate, fiecare cu dus cu cadita proprie si frigider, doua din camere orientate spre mare, doua spre lac, si doua camere la etaj cu intrare separata si dus cu cadita proprie, etajul fiind ideal pentru doua familii sau pentru o familie cu copii. Camerele au balcoane din lemn traforat cu vedere directa la mare. Din ambele camere de la etaj vezi marea stand in pat. Turistii de la Vila Golf au acces la o bucatarie, destinata in exclusivitate turistilor care locuiesc in aceasta vila, dotata cu aragaze,prajitor de paine si cafetiera, unde-si pregatesc singuri preparatele si se autogospodaresc, si de asemeni au acces la ambele foisoare. Turistii se pot folosi si de cele patru gratare rustice cu carbuni.

Bungalow "Casa Pescareasca" construita din lemn cu barne ornamentale invelita cu tigla, parter plus partial etaj, foarte bine izolata atat fonic cat si termic, decorata in stil taranesc, amplasata chiar pe plaja si totodata pe malul iazului, reprezentand o cabana autentica specifica zonei. Este alcatuita din 18 camere duble, 14 la parter si 4 la etaj, toate cu intrare separata, dotate cu frigidere si dusuri cu cadita in camera. Toate camerele au terasa in stil rustic.

Parcarea autoturismelor se face in incinta complexului si este inclusa in pret. Plata sejurului se face integral la primirea cheilor iar prelungirea acestuia nu este garantata si se face numai in functie de disponibilitate. Ziua de cazare incepe la orele 12 si se termina la aceeasi ora in ziua urmatoare, ora la care se elibereaza atat camera cat si parcarea. Depasirea orei 12 presupune automat plata unei noi zile de cazare. Mentionam ca prelungirea sejurului fara o instiintare prealabila din timp nu este garantata si se face in functie de disponibilitati.

Complex plaja Golf

Atractii si Obiective turistice in zona

- loc special amenajat pentru sevit masa construit in stil rustic dotat cu televizor cu antena satelit
- patru gratare rustice cu carbuni
- parcare auto in curte
- plaja rustica cu umbrele de stuf pe malul iazului
- acces la o plimbare cu barcuta pe apa fiind un loc de vacanta de exceptie
Peisajul rustic este completat de existenta pasarilor de curte precum rate, gaste, gaini, cocosi etc.

Structura spatiu cazare

Nr. total de locuri (persoane):20

Nr. Camere duble:6

Toate camerele au baie proprie

Dotari camere: tv, frigider

Facilitati

Incalzire: centrala proprie

Facilitati:
- Bucatarie
- Terasa / restaurant
- Gratar
- Tv
- Semnal GSM
- Curte
- Livada / gradina
- Accept animale companie
- Pescuit

Numar locuri de parcare proprii: 8

>> Solicitare detalii / Rezervare

Nota: Singurele raspunzatoare de continutul si verdicitatea informatiilor din oferte si prezentari, precum si de onorarea eventualelor rezervari in conditiile ofertelor sunt spatiile de cazare respective.

FOTOGRAFII

Complex plaja Golf casa taraneasca dobrogeana casa taraneasca - camera1 casa taraneasca - camera2 casa taraneasca - camera3 casa taraneasca - baie1 casa taraneasca - bucatarie casa taraneasca - sala mese Vila Golf
Vila Golf - vedere din spate Vila Golf - vedere de la fereastra Vila Golf - camera1-vedere Vila Golf - camera2 Vila Golf - baie1 cabana pescareasca cabana pescareasca - bucatarie interior cabana pescareasca - camera cabana pescareasca - dusuri

Oferte de sezon

Oferte oricand (exceptie sarbatori)

Early Booking10%-2018

Hotel Fortuna *** - Eforie Nord
156 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

Pret regular

Hotel BIO BOUTIQUE HOTEL CLUB-AUSTRIA ***** - Busteni Poiana Tapului
149 Eur / Camera dubla / cazare + mic dejun / 1 (una) noapte

Oferta extrasezon

Vila Salzburg **** - Ocna Sibiului
100 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

Oferta generala

Pensiunea La Steaguri *** - Izvorul Muntelui
120 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

redsquare alte oferte oricand (exceptie sarbatori)

Promo

Acces membri | Inscriere | Pachete pensiuni | Parteneri | Termeni si conditii Utilizatori | Termeni si conditii Comerciale | Despre noi | Contact | ANPC

Portal agentii imobiliare  Blogul lui Comansu  Twitter  Facebook


SC WEB TOUR SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal (ANSPDCP) cu Nr Registrului General 009157