Cazare Hotel Hellios Inn 2 Mai judetul Constanta Litoral
Home Spatii de cazare Oferte de cazare Bulgaria Zone turistice
Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii click aici

Cautare rapida

Cauta in functie de zona turistica, judetul, localitatea sau numele spatiului dorit

Informatii generale 2 Mai

In satul-statiune 2 Mai, pensiunile sunt o noutate, cele mai multe fiind infiintate dupa anii 90. Cu toate acestea, ele nu fac nota discordanta cu peisajul, incercand si reusind sa se integreze ... mai mult

Localitatea 2 Mai

Litoral

Cauta o pensiune

Alege zona preferata pentru a vedea ofertele disponibile:

Cele mai noi pensiuni

Hotel Hellios Inn (rezervare directa) *** - 2 Mai

24086 vizite de la 08 Jul 2008 din care 20 in ultimele 30 de zile

Date identificare

Localitate: 2 Mai
Adresa: Statiunea 2 Mai, str. Scolii.
Judet/Zona: Constanta
E-mail: helliosinn@yahoo.com
Web: http://www.hellios-inn.ro
 
Telefon: sezon (iunie - sept): 0241-732929; mobil (permanent): 0722-512244
Fax: 0241-732929
Proprietar: Sorin Calafus
Contact: Sorin Calafus

Descriere spatiu

Indiferent ca este vorba despre o vacanta in familie, o scurta evadare din cotidian, intalnire de afaceri ( training ), experienta ta la Hellios Inn va fi cu siguranta una ce te va intoarce inapoi si timpul inapoi. Combinatie de stil oriental cu diverse stiluri autohtone, predominand cel dobrogean, Hellios Inn ne indica astfel ca ne situam undeva la portile Orientului, pe malurile Pontului Euxin.
Bogatia si varietatea plantelor ornamentale si a florilor, imprima interiorului hanului o nota unica, desavarsind astfel aspectul paradisiac al acestul colt de rai.
Hanul Hellios se dezvaluie vizitatorilor ca un han inedit, realizat in concordanta cu exigentele europene in domeniul turismului, insumand 50 de camere, ce se regasesc in trei corpuri de cladire, bucatarie cu specific balcanic, curte interioara cu terasa si piscina imbietoare, toate aflate intr-o armonie perfecta.
Cele 50 de camere pe care vi le punem la dispozitie, sunt prevazute cu 2 si 3 paturi, grup sanitar propriu, fiecare camera are cite un televizor conectat la cablu. Ca noutate, Hellios are propria sursa de apa rece si calda prin panourile solare. Tot ca titlu de noutate, prin constructia sa si prin folosirea lemnului si a pietrei, o sa observati ca in camere racoarea domneste nefiind necesara folosirea aerului conditionat. Aceasi racoare o veti putea gasi si in restaurant unde mancarea balcanica si dobrogeana este la ea acasa. Legumele, zarzavatul, fructele si multe produse animaliere sint provenite din mica noastra ferma. Totul este curat, de bun gust si mult gust. Pestele prins de voi il veti putea gati personal si nu mai vorbim de micii, cotletele ce pot sfarai pe gratarele incinse. Si ca un corolar a tot ceea ce exista avem un vinisor dupa gust, alb si rosu.
Magia acestui loc unic da satisfactie unor stari emotionale unice ce se sublimeaza, organizand o lume feerica. Vino in locul regasirii tale, in aceasta oaza de liniste, intrerupta poate doar de trilurile pasarilor, ce inconjoara maretul Hellios, taram de meditatie si cunoastere de sine in care te vei pierde in bratele relaxarii !

curte interioara

Orase apropiate si distanta pana la ele (km)

Mangalia aprox. 4 km.

Acces auto

In centrul statiunii, pe partea opusa marii, inca 300 m

Atractii si Obiective turistice in zona

Muzeul Armatei, Moscheea din Mangalia, Muzeul Arheologic din Mangalia, cele doua biserici ortodoxa so catolica, pestera Sf. Andrei, vestigiile romane,etc.

Structura spatiu cazare

Nr. total de locuri (persoane):110

Nr. Camere duble:40

Nr. Camere triple: 10

Nr. Apartamente: 1

Toate camerele au baie proprie

Restaurant: cu acces public

Dotari camere: tv, balcon, garderob

Facilitati

Incalzire: panouri solare

Facilitati:
- Apa calda permanent
- Bucatarie
- Terasa / restaurant
- Gratar
- Tv
- Telefon
- Semnal GSM
- Piscina
- Curte
- Accept animale companie

Alte facilitati: Parcare proprie.

>> Solicitare detalii / Rezervare

Nota: Singurele raspunzatoare de continutul si verdicitatea informatiilor din oferte si prezentari, precum si de onorarea eventualelor rezervari in conditiile ofertelor sunt spatiile de cazare respective.

FOTOGRAFII

pat dublu baie camera corp B living apartament cam tripla camera - iesire spre terasa curte interioara intrare corp lateral cu terasa
capela capela interior piscina piscina vedere restaurant restaurant vedere biliard terasa piscina aranjament floral


NOTA:
* Pentru unitatile de cazare care au datele de contact publice pe site, rezervarile se fac direct catre destinatar (proprietarul/adminsitratorul/managerul unitatii de cazare): prin email, tel/fax sau formularul de cerere detalii/rezervare; Avantajele rezervarii directe >>
** Pentru celelalte unitati de cazare, care nu au datele de contact publice pe site, rezervarile se fac exclusiv prin intermediul formularelor de cerere detalii/rezervare aflate in oferta sau pagina de prezentare. Cererea dvs va ajunge la destinatar, urmand ca dvs sa primiti, in momentul confirmarii rezervarii, toate informatiile despre unitatea de cazare respectiva, inclusiv datele de contact.

Oferte de sezon

Oferte oricand (exceptie sarbatori)

VARA 2018

Vila Crinilor *** - Calimanesti Caciulata
140 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

oferta cazare vara 2018

Pensiunea Select *** - Busteni
110 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

Pachete cazare cu Masa 2018

Pensiunea Select *** - Busteni
1100 Lei / Camera dubla / cazare + demipensiune / sejur 5 nopti

Excursii , banchete scoli si licee la Pensiunea SELECT*** 2017

Pensiunea Select *** - Busteni
78 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

redsquare alte oferte oricand (exceptie sarbatori)

Promo

Acces membri | Inscriere | Pachete pensiuni | Parteneri | Termeni si conditii Utilizatori | Termeni si conditii Comerciale | Despre noi | Contact | ANPC

Portal agentii imobiliare  Blogul lui Comansu  Twitter  Facebook


SC WEB TOUR SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal (ANSPDCP) cu Nr Registrului General 009157