Cazare Pensiunea Roata Norocului Rucar judetul Arges Bran-Moeciu-Rucar
Home Spatii de cazare Oferte de cazare Bulgaria Zone turistice
Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii click aici

Cautare rapida

Cauta in functie de zona turistica, judetul, localitatea sau numele spatiului dorit

Localitatea Rucar

Bran-Moeciu-Rucar

Cauta o pensiune

Alege zona preferata pentru a vedea ofertele disponibile:

Cele mai noi pensiuni

Pensiunea Roata Norocului ** - Rucar

8082 vizite de la 13 May 2008 din care 18 in ultimele 30 de zile

Date identificare

Localitate: Rucar
Adresa: RUCAR
Judet/Zona: Arges
 
Telefon: se transmite prin email
Proprietar: FOLEA CATALIN
Contact: FOLEA CATALIN

Descriere spatiu

pensiunea cuprinde 5 camere cu 12 locuri de cazare

2

Atractii si Obiective turistice in zona

Un concediu in Rucar Arges poate fi prilej de drumetie in cheile Dambovitei, pe potecile versantului sudic al Pietrei Craiului, in Muntii Leaota; se pot face excursii in pestera Dambovicioarei, la schitul Dragoslavele, se poate vizita barajul Pecineagu. Asta, daca turistii nu opteaza pentru o partida de pescuit, pentru targurile locale, in cautare de cascaval de Rucar, fructe de padure, tuica de Muscel, sau daca nu vor sa leneveasca in padurile din imprejurimi.
RUCAR
Rucar este o comuna de pe valea Dambovitei, situata in partea de nord-est a judetului Arges, avand o populatie de aproximativ 6.237 de locuitori. Ce se poate vizita? Comuna Dragoslavele, Cheile si Pestera Dambovicioarei, Muzeul din Rucar si totodata culoarul Rucar-Bran cu toate obiectivele turistice aferente.
in jurul municipiului Campulung si de aici pe drumul spre Rucar Bran se afla cateva localitati si obiective turistice care insotesc calatorul pana in apropierea comunei Fundata, la iesirea din judetul Arges. Inca inainte de a ajunge la Campulung, venind dinspre Pitesti, la kilometrul 40, se afla Schitu Golesti, centru al exploatarilor carbonifere din judetul Arges, important din punct de vedere turistic pentru vestigiile sale arheologice demne de interes, printre ele aflandu-se urmele castrului Jidava. La nord de Campulung, la 6 km, pe valea raului Targului, se afla comuna Leresti, frumoasa asezare de munte, vestita pentru clima sa blanda si frumusetea arhitecturii populare. Localitatea a devenit, datorita si ospitalitatii oamenilor, un minunat loc pentru vacante. De aici, urmand acelasi drum circa 17 km se ajunge la Cabana Voina situata intr-un decor pitoresc, inconjurata de poieni si paduri pe valea raului targului. Cabana, situata la o altitudine de 950 metri constituie un refugiu pentru turistii care doresc odihna si liniste, fiind de asemenea, un punct de plecare pentru ascensiuni in masivul Iezer Papusa .
Revenind la soseaua Campulung Bran vom intalni satul Namaiesti cu schitul rupestru din secolul XVI, interesant obiectiv turistic, cu picturi bine conservate, si muzeul memorial "George Toparceanu" amenajat in casa unde a locuit autorul "Baladei chiriasului grabit". inainte de a traversa culmea spre Dragoslavele, se poate vizita Mausoleul Mateias, ridicat in memoria eroilor cazuti in primul razboi mondial, construit din blocuri de piatra de Albesti, cu turn, scara interioara si osuar, dupa planul arhitectului Berechet. inaintand, ajungem in comuna Dragoslavele, mentionata documentar din anul 1377, vestita pentru originalitatea portului popular, pentru arhitectura constructiilor si frumusetea peisajului. Aceste locuri amintesc de luptele aprige purtate de ostasii romani in timpul primului razboi mondial in zona Dragoslavele Rucar. O locatie mult agreata de turisti este Rucarul, straveche asezare de pe valea Dambovitei, recunoscuta si pentru frumusetea portului popular. Din Rucar se pleaca in excursii spre masivele Piatra Craiului si Iezer Papusa, ori pe valea Topologului, spre masivul Fagaras. Pe DN 73, la kilometrul 79, acolo unde se intalneste Dambovita cu Dambovicioara, se afla satul Podul Dambovitei. Casele de aici, cu prispele lor frumos ornamentate constituie un adevarat muzeu de arhitectura specifica zonei muscelene. Parasind soseaua si mergand pe Valea Dambovicioarei, cale de 4 km, vom intalni Cheile Dambovicioarei si pestera cu acelasi nume, iar in apropiere compexul turistic Brusturet. Zona este bogata in fenomene carstice (pesteri, chei, izbucuri) si constituie punct de plecare pe diferite trasee turistice spre creasta Pietrei Craiului .
Construita intr-o zona incarcata de istorie si legende aceasta pensiune este, situata intr-un magnific defileu in imediata apropiere a raului Dambovita, intr-o zona izolata si linistita, inconjurata de privelisti absolut minunate si aer curat,
Un concediu in Rucar Arges poate fi prilej de drumetie in cheile Dambovitei, pe potecile versantului sudic al Pietrei Craiului, in Muntii Leaota; se pot face excursii in pestera Dambovicioarei, la schitul Dragoslavele, se poate vizita barajul Pecineagu. Asta, daca turistii nu opteaza pentru o partida de pescuit, pentru targurile locale, in cautare de cascaval de Rucar, fructe de padure, tuica de Muscel, sau daca nu vor sa leneveasca in padurile din imprejurimi.

Structura spatiu cazare

Nr. total de locuri (persoane):12

Nr. Camere duble:5

Toate camerele au baie proprie

Numar bai comune: 1

Numar sufragerii/livingrooms: 1

Dotari camere: tv, balcon, garderob, frigider

Facilitati

Incalzire: centrala proprie

Facilitati:
- Apa calda permanent
- Bucatarie
- Terasa / restaurant
- Gratar
- Tv
- Internet
- Curte
- Livada / gradina

>> Solicitare detalii / Rezervare

Nota: Singurele raspunzatoare de continutul si verdicitatea informatiilor din oferte si prezentari, precum si de onorarea eventualelor rezervari in conditiile ofertelor sunt spatiile de cazare respective.

FOTOGRAFII

1 1 2 1 1 3 4

Oferte de sezon

Oferte oricand (exceptie sarbatori)

VARA 2018

Vila Crinilor *** - Calimanesti Caciulata
120 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

oferta cazare vara 2018

Pensiunea Select *** - Busteni
110 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

Pachete cazare cu Masa 2018

Pensiunea Select *** - Busteni
1100 Lei / Camera dubla / cazare + demipensiune / sejur 5 nopti

Excursii , banchete scoli si licee la Pensiunea SELECT*** 2017

Pensiunea Select *** - Busteni
78 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

redsquare alte oferte oricand (exceptie sarbatori)

Promo

Acces membri | Inscriere | Pachete pensiuni | Parteneri | Termeni si conditii Utilizatori | Termeni si conditii Comerciale | Despre noi | Contact | ANPC

Portal agentii imobiliare  Blogul lui Comansu  Twitter  Facebook


SC WEB TOUR SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal (ANSPDCP) cu Nr Registrului General 009157