Cazare la mare si la munte in pensiuni si vile din Romania
Home Spatii de cazare Oferte de cazare Bulgaria Zone turistice
Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii click aici

Cautare rapida

Cauta in functie de zona turistica, judetul, localitatea sau numele spatiului dorit

Cauta o pensiune

Alege zona preferata pentru a vedea ofertele disponibile:

Cele mai noi pensiuni

Despre noi


Ce vrem
De ceva timp se vehiculeaza un concept izvorat din saturatia fata de binefacerile civilizatiei. E vorba de “intoarcerea la natura”. De fapt avem de-a face cu un paradox. Cu cat omul incearca (si din pacate reuseste) sa supuna natura si sa o transforme, cu atat mai mult isi doreste sa se reintoarca si sa traiasca in mijlocul ei.
Astfel s-a ajuns ca cele mai cautate cartiere de locuinte sa fie cele de la periferie sau in apropierea padurilor si lacurilor, locuri care mai pastreaza inca urme de virginitate. La fel si hotelurile pentru petrecerea vacantelor. Cele mai scumpe sunt cele aflate cat mai departe de lumea dezlantuita, pe vre-o insula pustie sau in mijlocul desertului.


In Romania, la fel ca si in alte tari din zona fost-comunista, exista inca multe zone in care s-a pastrat aproape intact ecosistemul natural. Pornind de la avantajele unei vacante petrecute departe de stresul si aglomeratia urbana, noi va propunem sa alegeti, ca mod de a va relaxa si, in acelasi timp, de a va distra, un sejur intr-o pensiune sau vila la munte, la mare sau chiar in orase. De ce nu ati alege, chiar si in cazul in care calatoriti in scop de afaceri, sa stati intr-o vila departe de tumultul cotidian al unui hotel central, dar fara sa faceti rabat de la conditiile cu care sunteti obisnuit? Cu atat mai mult daca alegeti sa va petreceti o vacanta intreaga intr-o zona cu aer curat si liniste!


Iata de ce, prin portalul www.pensiuni-vile.ro, noi propunem un nou concept: “Intoarcerea la Natura prin Oameni”. Ce vrea sa insemne asta?
De fapt noi va sfatuim ca, unul din criteriile dupa care va alegeti destinatia pentru petrecerea vacantei, sa fie Oamenii, cei care vor face ca sejurul vostru petrecut intr-unul din locurile recomandate de noi aici sa merite sa reveniti. Cand spunem Oameni, ne referim la gazdele voastre: proprietarul, administratorul, bucatarul, camerista, ospatarul, gradinarul, de cele mai multe ori una si aceeasi persoana.
Incercati sa vedeti in ei si in rezultatul muncii lor motivatia pentru care va invita sa le calcati pragul. Veti fi surprinsi. Cei mai multi dintre ei nu pun banii pe primul loc.

Cine suntem
Suntem o echipa relativ tanara, cu experienta in domeniul turistic, dar si al promovarii on-line.


Mircea
Imediat dupa terminarea facultatii de inginerie mecanica, a urmat o prima experienta de lucru in orasul natal. Odata cu noul mileniu, s-a ivit o oprtunitate de a se muta in Bucuresti. Dupa lucrul in domenii diveste (vanzari, organizare business – meeting-uri, publicitate, administrare site-uri web, agentie de turism) a urmat pasul antreprenorial. Imbinand cunostintele acumulate in anii precedenti, precum si pasiunea pentru natura libera si excursii, a creat si dezvolatat acest portal, cu dorinta sincera de aduce un suflu nou in peiasjul ghidurilor turistice on-line.


Monica
S-a alaturat de curand echipei, dupa o activitate in domeniul ingineriei. Se ocupa de partea de organizare (baze de date, informatii, etc), precum si de colectarea informaiei noi si dezvoltare sectiuni.


Alina
Cel mai tanar membrual echipei, a lucrat (si speram ca va mai lucra) ca si colaborator in domeniul prezentarii tuturor informatiilor turistice intr-un limbaj extrem de atragator, aproape cronicaresc, care sa alunge clasica limba de lemn din prezentarile obiectivelor turistice si a descrierilor localitatilor si zonelor din Romania si nu numai.


Catalin
Este aproape de la inceput in aceasta actiune, el construind impreuna cu Mircea (alaturi de Tudor si Emil, plecati pe parcursul ultimilor ani, dar nici ei rupti in totalitate de proiect) aceasta oglinda turismului rural si ecologic. El se ocupa de programare, si chiar si de design (in mai mica masura), avand un rol esential in modul in care se face interactiunea cu vizitatorii site-ului.


Nu te grabi sa ne judeci prea aspru. Suntem la rascruce de drum. Dar asta nu insemana ca nu stim ce facem si unde vrem sa ajungem. Ca sa te convingi, verifica-ne!

Oferte de sezon

Oferte oricand (exceptie sarbatori)

Oferta extrasezon

Vila Salzburg **** - Ocna Sibiului
100 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

pensiune weekend

Pensiunea 4 friends ** - Cheia
460 Lei / Toata capacitatea / cazare / 1 (una) noapte

camera weekend

Pensiunea 4 friends ** - Cheia
100 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

2 nopti in Apuseni

Cabana Poiana Galdei neclasificat - Poiana Galdei
140 Lei / Camera dubla / cazare / sejur 2 nopti

redsquare alte oferte oricand (exceptie sarbatori)

Promo

Acces membri | Inscriere | Pachete pensiuni | Parteneri | Termeni si conditii Utilizatori | Termeni si conditii Comerciale | Despre noi | Contact | ANPC

Portal agentii imobiliare  Blogul lui Comansu  Twitter  Facebook


SC WEB TOUR SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal (ANSPDCP) cu Nr Registrului General 009157