Cazare la mare si la munte in pensiuni si vile din Romania
Home Spatii de cazare Oferte de cazare Bulgaria Zone turistice
Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii click aici

Cautare rapida

Cauta in functie de zona turistica, judetul, localitatea sau numele spatiului dorit

Cauta o pensiune

Alege zona preferata pentru a vedea ofertele disponibile:

Cele mai noi pensiuni

Termeni si conditii Parteneri Comerciali


Termeni generali pentru colaborare cu Parteneri comerciali
Termenii si conditiile de colaborare prin intermediul site-ului www.pensiuni-vile.ro (denumite in continuare "Termeni si Conditii") stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana (fizica sau juridica) care detine in proprietate sau care administreaza si reprezinta o unitate de cazare, inscrisa sau nu in circuitul turistic, poate utiliza site-ul www.pensiuni-vile.ro (denumit in continuare "Site-ul" si/sau "Pensiuni-vile.ro") ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite partenerilor comerciali prin intermediul Site-ului (denumite in continuare "Serviciile comerciale ale Pensiuni-Vile.ro") si are valoarea unei conventii incheiate intre WEB TOUR S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. Baicului 65-57, bl.3, ap.7, Cod fiscal 16000732 (denumita in continuare Web Tour), in calitatea sa de detinator si administrator al Site-ului si de furnizor al Serviciilor comerciale ale Pensiuni-Vile.ro, si orice persoana (fizica sau juridica) care inscrie on-line un spatiu de cazare sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciile comerciale ale Pensiuni-Vile.ro (denumita in continuare "Partener comercial"). Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciilor comerciale ale Pensiuni-Vile.ro, precum si a oricarui component al acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea. Vanzarea pachetelor de servicii turistice catre vizitatorii Site-ului se va face direct de Partenerul comercial (administratorul, proprietarul sau managerul unitaii de cazare) catre client.

Termenii si conditiile au rol de contract in cazul in care Partenerul comercial nu opteza, in termen de doua saptamani de la Inscriere, pentru serviciile platite in afara celor incluse in pachetul de baza START. In cazul in care Partenerul comercial doreste sa opteze pentru servicii contra cost (pachetul de servicii BEST sau servicii de promovare suplimentara) se va incheie un contract nou, cu clauze specifice.

Tipuri de servicii oferite
Prin completarea formularului de Inscriere, persoana (fizica sau juridica) care a facut inscrierea devine automat Partener Comercial al Web Tour, beneficiar al pachetului START.
Statutul de Partener Comercial este valabil pana la:
A. in cazul pachetului de servicii START
- incepand cu data de 07.ian.2010 (pentru partenerii comerciali inscrisi pe Site anterior acestei date) sau de data inscrierii (pentru partenerii comerciali inscrisi pe Site ulterior datei de 07.ian.2010) pana la primirea de catre Partenerul comercial a 1-5 cereri de rezervare de la Utilizatorii (vizitatorii) Site-ului, cereri continand datele de contact ale Utilizatorului;
- exercitarea dreptului de opozitie.
Beneficiarii acestui pachet nu vor avea contul activ (afisat pe Site spatiul de cazare) decat daca au si oferte valide inscrise in contul lor. Daca au oferte valide, spatiul de cazare va fi afisat doar cu denumire, adresa, localitate/judet si nume persoana de contact (fara telefon, email sau adresa web).
B. in cazul pachetului de servicii BEST (contra cost)
- pe perioade succesive de cate 1 an, pt serviciile pachetului de baza;
- pe perioadele trecute in contract in sectiunea Perioada contractului, in cazul serviciilor de promovare suplimentara.

Beneficiarii pachetului BEST beneficiaza, printre alte servicii, de:
- rezervari directe (primite de la vizitatorii site-ului), fara intermedierea Web Tour si fara cedare de comision
- afisarea tuturor datelor de contact (denumire pensiune, adresa, nume pers de contact, telefon, email, web)

Foarte important de retinut: Partenerii comerciali pot opta pentru pachetul de promovare platit BEST imediat ce au finalizat prima rezervarea venita prin intremediul Site-ului sau dupa maxim 5 cereri primite prin intermediul formularelor din Site (si transmise prin email catre destinatari), indiferent daca aceste cereri au fost sau nu finalzate prin rezervari ferme (incasate). In cazul optiunii pentru pachetul BEST (cu sau fara servicii de promovare suplimentara), nu se mai cedeaza comision pentru urmatoarele cereri venite pe adresa partenerului comercial (vezi Obligatiile Partenerului Comercial pentru pachetul de servicii START, pct g.)

Obligatiile Partenerului Comercial pentru pachetul de servicii START
a) Partenerul comercial va furniza vizitatorilor site-ului informatii si fotografii reale si corecte referitoare la spatiul de cazare respectiv. Partenerul comecial este singurul responsabil de continutul informatiilor din prezentarea spatiului de cazare. Similar, pentru drepturile de autor sau copyright ale informatiilor si fotografiilor din prezentari si oferte.
b) Va introduce in Site, prin intermediul Sistemului privat de administrare, ofertele sale la pret de Receptie. Preturile si conditiile generale de vanzare pentru ofertele inscrise in Site sunt ferme. In cazul in care exista imposibilitatea introducerii ofertei direct, va transmite oferta catre Web Tour (administratorul site-ului) prin e-mail sau fax pentru a fi introdusa pe Site de catre acesta.
c) In cazul modificarii tarifelor, va face in termen de 5 zile modificarile in ofertele din site (inscrise anterior). In cazul in care exista imposibilitatea modificarii ofertelor direct, va solicita efectuarea modificarilor catre administratorul site-ului prin e-mail sau fax.
d) Nu va introduce datele sale de contact (nr. de telefon, fax, adrese de e-mail si web) decat in campurile specifice ale formularului de inscriere (prezentare); de asemenea sa nu introduca tarife si preturi decat in sectiunea de oferte (prin formularele specifice aflate in sistemul privat de administrare cont)
e) Va comunica cu vizitatorii site-ului in termen de 48 ore de la primirea cererilor. In cazul in care are locuri disponibile in perioada solicitata, va confirma in scris (email sau fax) rezervarea si va specifica conditiile in care este valabila rezervarea.
f) Va comunica Web Tour situatia (confirmata, anulata, finalizata/incasata, etc) fiecarei cereri primite prin intremediul Site-ului.
g) In contrapartida serviciilor de promovare oferite de Web Tour pe Site, Partenerul comercial va ceda catre Web Tour un comision din totalul serviciilor confirmate si incasate, pentru Utilizatorii (vizitatorii) care au facut rezervarile utilizand Site-ul. Cuantumul acestui comision (dar nu mai putin de 10%), precum si modalitatile de decontare se vor reglementa printr-o conventie (contract) incheiata direct intre Partenerul Comercial si Web Tour, dar nu mai tarziu de 30 zile de la data incasarii servicilor de la turistul care onorat rezervarea. Comisionul respectiv se calculeaza ca fiind cedat din tarifele de receptie, sub nici o forma nu se adauga peste acestea.

Obligatiile Web Tour pentru pachetul de servicii START
1) Va asigura Partenerului comercial un cont privat, sigur si confidential, pe baza de parola, cu acces la sistemul de administrare (pentru introducerea/modificarea prezentarii, ofertelor comerciale si a fotografiilor)
2) Va promova pe Site, pe perioada de valabilitate a statului de Partener Comercial, atat prezentarea spatiului de cazare detinut sau administrat, cat si un numar de 18 fotografii si maxim 10 oferte introduse de Partenerul comercial pe Site prin sistemul de administrare privat.
3) Va asigura, la cererea Partenerui comercialului, service pentru introducerea ofertelor.
4) Va afisa in site, in pagina de prezentare a spatiului de cazare si a paginilor cu oferte, denumirea unitatii de cazare, adresa, nume persoana de contact;
Nota: Unitatea de cazare respectiva va fi afisata numai daca existe oferte valide inscrise in contul Spatiului de cazare respectiv. In caz contrar aceste spatiu de cazare nu se va mai afisa deloc, acesta devenind vizibil in Site imediat ce se introduce o oferta valida in cont Comercial va deveni instantaneu activ (spatiul de cazare va fi vizibil pe Site) imediat ce se va inscrie o oferta noua.
5) Va transmite direct catre Partenerul comercial primele 5 cereri de oferta sau de rezervare venite de la vizitatorii site-ului pe adresa sa prin intremediul Site-ului, impreuna cu toate datele de contact ale solicitantului. De asemenea va trimite catre solicitant (vizitatorul Site-ului) numerele de telefon ale Partenerul comercial. Decontarea privind contravaloarea serviciilor comandate se va face direct intre Partenerul comercial si turistul/vizitatorul site-ului, Web Tour nevand nici o obligatie fata de Partenerul comercial sau fata de turistul respectiv privitoare la onorarea rezervarii in conditiile ofertei.

Obligatii ale Partenerului comercial care opteaza pentru pachetul Best si/sau pt serviciile de promovare
i) Obligatiile a), b) c) si e) ale celor care beneficiaza de Pachetul START
In plus:
ii) Sa incheie un contract nou, cu clauze specifice, pentru toate servicille contra cost solicitate
iii) Va pune la dispozitia Web Tour informatiile/datele necesare realizarii obiectului promovarii cu cel putin 72 ore inainte de inceperea perioadei pt serviciile de promovare suplimentara.
iv) Va inlocui in termen de 60 minute de la sesizare continutul spatiului inchiriat pentru banner, daca acesta face trimitere catre pagini cu mesaje sau imagini care contravin bunelor moravuri, aduc ofense insemnelor de stat sau institutiilor publice, instiga la violenta, agresiune, pornografie.

Obligatii ale Web Tour valabile numai catre Partenerii comerciali care opteaza pentru pachetul Best
I) Va afisa in site, in pagina de prezentare a unitatii de cazare, toate datele de contact ale Partenerului comercial cuprinzand: nume spatiu de cazare, adresa, nume persoana contact, numere de telefon/fax, adresa de e-mail, adresa web.
II) Va transmite catre Partenerul comercial toate cererile de oferta sau de rezervare venite pe adresa sa prin intremediul Site-ului. Pentru aceste cereri Web Tour NU va percepe nici un comision suplimentar.
III) Va promova spatiul de cazare in sectiunea Recomandari spatii de cazare pe o durata de 1 (una) luna, intr-o perioada la alegerea Partenerului comercial, functie de spatiul disponibil si inca o luna in sectiunea Recomandari oferte, intr-o perioada la alegerea Partenerului comercial, functie de spatiul disponibil.
IV) Va promova cate o oferta a Partenerului comercial in fiecare semestru (2 oferte/an) in Newsletter-ul saptamanal transmis de Web Tour catre baza sa de date cu adrese useri proprii, intr-o perioada la alegerea Partenerului comercial, functie de spatiul disponibil.
V) In cazul in care pentru atingerea obiectului contractului trebuiesc create materiale noi, acestea se vor realiza de catre Web Tour, contra cost, pe baza informatiilor/datelor primite de la Partenerul comercial.
VI) Va implementa in Site materialele care concura la realizarea obiectului promovarii, in conditiile si pe perioada stabilite in contract.
VII) Va consilia Partenerul comercial, la cererea acestuia, in ceea ce priveste modalitatile si perioadele de promovare.

Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice (se precizeaza si acest act normativ, dupa caz) WEB TOUR srl are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunte: stocarea lor in vederea primirii raspunsului pentru serviciile turistice ofertate, precum si pentru transmitere ulterioara a informatiilor tip reclama, marketing, publicitate. In cazul in care doriti sa faceti inscrierea pe Site a vreunui spatiu de cazare detinut in proprietate sau adminstrat sunteti obligat sa furnizati datele unei persoane de contact, acestea fiind necesare identificarii dvs ca destinatar al unei posibile cereri de rezervare de la vizitatorii site-ului. Refuzul dvs determina imposibilitatea remiterii unui raspuns la solicitarile primite. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt afisate pe site pentru toti vizitaorii acestuia (daca beneficiati de serviciile pachetului BEST) sau comunicate catre agentii de turism sau catre clienti potentiali (daca beneficiati de serviicile pachetului START). Puteti refuza ca datele dvs sa fie folosite in corespondente ulterioare cu caracter de reclama, maketing, publicitate, acesta fiind utilizate exlusiv numai pentru cererea curenta.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul Web Tour din str. Baicului 65-67, bl,3, ap.7 sau prin email la adresa office@pensiuni-vile.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Web Tour este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal inregistra in Registrul General cu nr. 009157.

Limitarea raspunderii
Web Tour nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii Site-ului. Web Tour va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, Web Tour nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de catre partenerii comerciali ai Web Tour si/sau de catre Utilizatori precum si pentru corectitudinea si exactitatea acestor informatii. In mod expres, Partenerii Comeciali sunt de acord sa exonereze de raspundere pe Web Tour pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului. Pentru caz de forta majora, Web Tour si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Web Tour, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc. Partenerii Comerciali sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe Web Tour si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciilor Pensiuni-Vile.ro sau orice alt aspect relationat Serviciilor Pensiuni-Vile.ro.

Modificarea Termenilor si Conditiilor
Web Tour are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciile Comerciale ale Pensiuni-Vile.ro ori prin accesarea Site-ului, intervenita oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciilor Pensiuni-Vile.ro.

Legea aplicabila. Litigii
Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale Web Tour, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.

Oferte de sezon

Oferte oricand (exceptie sarbatori)

Oferta extrasezon

Vila Salzburg **** - Ocna Sibiului
100 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

pensiune weekend

Pensiunea 4 friends ** - Cheia
460 Lei / Toata capacitatea / cazare / 1 (una) noapte

camera weekend

Pensiunea 4 friends ** - Cheia
100 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

2 nopti in Apuseni

Cabana Poiana Galdei neclasificat - Poiana Galdei
140 Lei / Camera dubla / cazare / sejur 2 nopti

redsquare alte oferte oricand (exceptie sarbatori)

Promo

Acces membri | Inscriere | Pachete pensiuni | Parteneri | Termeni si conditii Utilizatori | Termeni si conditii Comerciale | Despre noi | Contact | ANPC

Portal agentii imobiliare  Blogul lui Comansu  Twitter  Facebook


SC WEB TOUR SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal (ANSPDCP) cu Nr Registrului General 009157