Cazare la mare si la munte in pensiuni si vile din Romania
Home Spatii de cazare Oferte de cazare Bulgaria Zone turistice
Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii click aici

Cautare rapida

Cauta in functie de zona turistica, judetul, localitatea sau numele spatiului dorit

Cauta o pensiune

Alege zona preferata pentru a vedea ofertele disponibile:

Cele mai noi pensiuni

Termeni si conditii Utilizatori


Termeni generali pentru vizitatorii site-ului
Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.pensini-vile.ro (denumite in continuare "Termeni si Conditii") stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.pensiuni-vile.ro (denumit in continuare "Site-ul" si/sau "Pensiuni-vile.ro") ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului (denumite in continuare "Serviciile Pensiuini-Vile.ro") si are valoarea unei conventii incheiate intre WEB TOUR S.R.L. (denumita in continuare Web Tour), in calitatea sa de detinator si administrator al Site-ului si de furnizor al Serviciilor Pensiuni-Vile.ro, si orice persoana care viziteaza ori acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciile Pensiuni-Vile.ro (denumita in continuare "Utilizator"). Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciilor Pensiuni-Vile.ro, precum si a oricarui component al acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice (se precizeaza si acest act normativ, dupa caz) WEB TOUR srl are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunte: stocarea lor in vederea primirii raspunsului pentru serviciile turistice solicitate, precum si pentru transmitere ulterioara a informatiilor tip reclama, marketing, publicitate. In cazul in care doriti sa solicitati servicii turistice, sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare identificarii dvs ca titular al unei posibile cereri de rezervare. Refuzul dvs determina imposibilitatea transmiterii unui raspuns la solicitarea facuta. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: furnizorii de servicii (agentii de turism care intermediaza rezervarea, administratori/proprietari spatii de cazare inscrise in site) carora le-ati adresat solicitarea. Puteti refuza ca datele dvs sa fie folosite in corespondente ulterioare cu caracter de reclama, marketing, publicitate, acesta fiind utilizate exlusiv numai pentru cererea curenta.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul Web Tour din str. Baicului 65-67, bl,3, ap.7 sau prin email la adresa office@pensiuni-vile.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Web Tour este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal inregistra in Registrul General cu nr. 11559.

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului
Continutul, design-ul, elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si/sau catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin Web Tour si reprezinta Continutul Site-ului. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale prin afisare pe ecranul unui computer personal sau a unui alt dispozitiv electronic de afisare a unei pagini web si/sau prin imprimare/descarcare, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective. Orice utilizare a Continutului Site-ului de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Web Tour si in conditiile stabilite in mod exclusiv de catre Web Tour. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata, facuta pe un site de internet sau in orice alta parte, a Continutului Site-ului sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal si necomercial. Web Tour isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a Continutului Site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa: [adresa de corespondenta a Web Tour] sau prin e-mail la adresa office@Pensiuni-Vile.ro. Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor precum si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Web Tour, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Rezervarile si solicitarile comerciale accesibile prin intermediul Site-ului
Utilizatorii pot face cereri de oferta sau rezervari prin intermediul Site-ului pt oricare din ofertele sau spatiile de cazare aflate pe site. Spatiile de cazare pot avea sau nu datele de contact disponibile si vizibile in pagina de prezentare a spatiului de cazare si, evental, in paginile de detaliu a ofertelor. Aceste date, daca sunt disponibile, vor fi afisate in partea superioara a paginii respective, imediat sub numele spatiului de cazare.
Daca spatiul de cazare respectiv are datele de contact disponibile, cererea utilizatorului poate fi adresata direct acestuia, folosind fie direct datele de contact publice (telefon, email, web), fie utilizand formularul de contact din Site. Cererea va ajunge direct la destinatar (spatiul de care caruia ii era adresata cererea), urmand ca utilizatorul sa poarte o eventuala corespondenta comerciala direct cu reprezentantul respectivului spatiu de cazare, fara intermediul Web Tour.
Daca respectivul spatiu de cazare nu are datele de contact disponibile, contactul cu acesta se va face folosind exclusiv formularul de contact din Site. Cererea va ajunge direct la destinatar (spatiul de care caruia ii era adresata cererea), urmand ca utilizatorul sa poarte o eventuala corespondenta comerciala direct cu reprezentantul respectivului spatiu de cazare, fara intermediul Web Tour. In paralel, ca urmare a cererii acestuia facuta prin intermediul formularui din Site, Web Tour va transmite prin email Utilizatorului telefoanele de contact ale spatiului de cazare respectiv, pentru ca Utilizatorul sa poata lua legatura si sa deruleze direct cu acesta eventualele operatiuni de rezervare si de plata.
Web Tour nu percepe si nu incaseaza de la Utilizatorii site-ului nici o suma suplimentara pentru aceste servicii.
Indiferent de modalitatea de de afisare / prezentare a spatiilor de cazare (cu afisarea sau nu a datelor de contact ale acestora pe Site), Web Tour nu este in nici un fel responsabil pentru onorarea rezervarii in conditiile prezentarilor (structura spatiu de cazare, facilitati, servicii, fotografii, etc) sau ale ofertelor (conditii de cazare, servicii incluse, pret, etc). Singurii responsabili pentru acuratetea infomatiilor afisate pe site in cadrul prezentarilor si ale ofertelor, precum si pentru onorarea eventualelor rezervari facute prin intremediul Site-ului sunt spatiile de cazare respective, prin reprezentantii sai (societate comerciala, administratori, proprietari, etc).

Limitarea raspunderii
Web Tour nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii Site-ului. Web Tour va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, Web Tour nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de catre partenerii comerciali ai Web Tour si/sau de catre Utilizatori precum si pentru corectitudinea si exactitatea acestor informatii. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe Web Tour pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului. Pentru caz de forta majora, Web Tour si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Web Tour, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe Web Tour si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciilor Pensiuni-Vile.ro sau orice alt aspect relationat Serviciilor Pensiuni-Vile.ro.

Modificarea Termenilor si Conditiilor
Web Tour are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciile Pensiuni-Vile.ro ori prin accesarea Site-ului, intervenita oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciilor Pensiuni-Vile.ro.

Legea aplicabila. Litigii
Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale Web Tour, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.

Oferte de sezon

Oferte oricand (exceptie sarbatori)

Oferta extrasezon

Vila Salzburg **** - Ocna Sibiului
100 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

pensiune weekend

Pensiunea 4 friends ** - Cheia
460 Lei / Toata capacitatea / cazare / 1 (una) noapte

camera weekend

Pensiunea 4 friends ** - Cheia
100 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

2 nopti in Apuseni

Cabana Poiana Galdei neclasificat - Poiana Galdei
140 Lei / Camera dubla / cazare / sejur 2 nopti

redsquare alte oferte oricand (exceptie sarbatori)

Promo

Acces membri | Inscriere | Pachete pensiuni | Parteneri | Termeni si conditii Utilizatori | Termeni si conditii Comerciale | Despre noi | Contact | ANPC

Portal agentii imobiliare  Blogul lui Comansu  Twitter  Facebook


SC WEB TOUR SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal (ANSPDCP) cu Nr Registrului General 009157