Cazare la mare si la munte in pensiuni si vile din Romania
Home Spatii de cazare Oferte de cazare Bulgaria Zone turistice
Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii click aici

Cautare rapida

Cauta in functie de zona turistica, judetul, localitatea sau numele spatiului dorit

Cauta o pensiune

Alege zona preferata pentru a vedea ofertele disponibile:

Cele mai noi pensiuni

Pct_interes Vatra Dornei

Vizitata cu precadere de catre turistii sportivi, statiunea Vatra Dornei infrumuseteaza peisajul Bucovinei cu ale sale subtirele partii, cu neobositul telescaun care urca si coboara neincetat a muntelui abrupta panta, cu misterioase carari si poteci montane, numai bune pentru mountain-biking sau pentru drumetii.
Cazarea in Vatra Dornei se face, de regula, in oras sau in apropierea acestuia, in splendidele zone destinate turismului rural. Fie ca e vorba de hoteluri, vile sau pensiuni, cazarea sucevenilor este ireprosabila. Cu servicii pe masura si cu o servire fara cusur, gazdele vor garanta o sedere de nota zece tuturor celor care aleg sa poposeasca pe aceste meleaguri.
Zona atrage prin farmecul dat de stravechi legende cu vampiri despre care se zvoneste ca inca bantuie Castelul Dracula. Iarna, peisajele mirifice de la Cheiul Zugrenilor sunt asemenea celor zugravite de catre bunicii nostalgici, din amintiri. Muzeele etnografice sau cele care pastreaza colectii de exponate cinegetice, precum cele de la Muzeul Vanatorii si al Stiintelor Naturale ii asteapta pe cei pasionati de istorie si de geografie. In plus, datorita izvoarelor sale cu ape minerale si namolului cu proprietati curative, Vatra Dornei este locul ideal pentru cazarea celor care doresc sa urmeze aici o serie de tratamente recuperatorii sau de intretinere.

Oferte de sezon

Oferte oricand (exceptie sarbatori)

Early Booking10%-2018

Hotel Fortuna *** - Eforie Nord
156 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

Pret regular

Hotel BIO BOUTIQUE HOTEL CLUB-AUSTRIA ***** - Busteni Poiana Tapului
149 Eur / Camera dubla / cazare + mic dejun / 1 (una) noapte

Oferta extrasezon

Vila Salzburg **** - Ocna Sibiului
100 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

Oferta generala

Pensiunea La Steaguri *** - Izvorul Muntelui
120 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

redsquare alte oferte oricand (exceptie sarbatori)

Promo

Acces membri | Inscriere | Pachete pensiuni | Parteneri | Termeni si conditii Utilizatori | Termeni si conditii Comerciale | Despre noi | Contact | ANPC

Portal agentii imobiliare  Blogul lui Comansu  Twitter  Facebook


SC WEB TOUR SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal (ANSPDCP) cu Nr Registrului General 009157