Cazare la mare si la munte in pensiuni si vile din Romania
Home Spatii de cazare Oferte de cazare Bulgaria Zone turistice
Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii click aici

Cautare rapida

Cauta in functie de zona turistica, judetul, localitatea sau numele spatiului dorit

Cauta o pensiune

Alege zona preferata pentru a vedea ofertele disponibile:

Cele mai noi pensiuni

Descriere Transilvania

Construite in spirit pur ardelenesc, pensiunile din Transilvania servesc drept refugiu turistilor greu incercati de un drum lung, obositor si sinuos. Insa, cum orice calatorie initiatica incheiata cu succes este rasplatita, gazdele nu vor face exceptie in cazul pribegilor vizitatori, asteptandu-i cu brate deschise, cu bucatarii aromate de ale mancarurilor miresme ademenitoare si camere cu paturi tentante, inalte, imparatesti.
Situate in inima muntilor, la poalele acestora sau in vai si depresiuni, pensiunile din Transilvania marcheaza existenta in zona a numeroaselor atractii turistice, de la vestigii antice, cetati pastrate aproape intact (Cetatea Biertan), biserici, manastiri sau schituri si pana la frumuseti naturale concretizate in limpezimea apelor (Balea Lac), in stanca de grota friguroasa (Pestera Scarisoara, Pestera Hodobana sau Pestera Rasnoavei) sau in supla suprafata a partiilor cu grija pieptanate (de la Sovata, de la Paltinis).
Tantose, asemenea unor pauni admirati pentru a cozii deschidere in evantai, pensiunile graiesc indirect despre bunastarea, voiosia si despre blandetea molcomilor ardeleni, despre al tarii chip deosebit, zugravit in terne culori si in nuante verzui.
Tinand cont de toate aceste motive, oaspetii, asemenea personajelor din batrana balada, vor avea dulcea impresie ca se afla pe o gura de Rai.

Oferte de sezon

Oferte oricand (exceptie sarbatori)

Pachete cazare cu Masa 2018

Pensiunea Select *** - Busteni
1100 Lei / Camera dubla / cazare + demipensiune / sejur 5 nopti

Excursii , banchete scoli si licee la Pensiunea SELECT*** 2017

Pensiunea Select *** - Busteni
78 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

Oferta extrasezon

Vila Salzburg **** - Ocna Sibiului
100 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

Oferta generala

Pensiunea La Steaguri *** - Izvorul Muntelui
120 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

redsquare alte oferte oricand (exceptie sarbatori)

Promo

Acces membri | Inscriere | Pachete pensiuni | Parteneri | Termeni si conditii Utilizatori | Termeni si conditii Comerciale | Despre noi | Contact | ANPC

Portal agentii imobiliare  Blogul lui Comansu  Twitter  Facebook


SC WEB TOUR SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal (ANSPDCP) cu Nr Registrului General 009157