Cazare la mare si la munte in pensiuni si vile din Romania
Home Spatii de cazare Oferte de cazare Bulgaria Zone turistice
Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii click aici

Cautare rapida

Cauta in functie de zona turistica, judetul, localitatea sau numele spatiului dorit

Cauta o pensiune

Alege zona preferata pentru a vedea ofertele disponibile:

Cele mai noi pensiuni

Descriere Litoral

Racoroase, proaspat varuite si decorate, cu perdele subtiri fluturand in a marii briza sarata, pensiunile de pe litoral atrag persoanele dornice sa se ascunda de galagia si de aglomeratia hotelurilor si a zonei centrale dintr-o statiune.
Vederea spre mare se face printr-o ampla deschidere terasata, etajele pensiunilor transformandu-se parca in masive promontorii de caramida. Cu flori proaspete in glastre, cu parfum discret in camerele luminoase, cu verande intinse, ticsite de fotolii confortabile si de lenese divane catifelate, pensiunile de pe litoral arata de parca ar fi adevarate case de rasfat. Pe tava te asteapta paharele de apa rece ca gheata si discretele farfurioare cu dulceata, iar printre asternuturile patului se ascunde a cartii poveste lasata in asteptare. Intr-un asemenea cadru, nu e de mirare ca zilele caniculare vor trece lenes. In caldura sufocanta a verii, vei avea strania impresie ca timpul se dilata, pierzand orice pariu in fata moleselii generale cauzata de soare.
De cele mai multe ori osteniti si flamanzi, turistii cu programe incarcate vor trage cuminte catre pensiuni in ceas de seara, lasand plajele litoralului napadite de amurg. La vremea cinei, afisand o grija aproape parinteasca, gazdele curioase ii vor rasfata pe hoinari cu mancaruri si cu bauturi alese, indemnandu-i sa isi povesteasca pataniile de peste zi.

Oferte de sezon

Oferte oricand (exceptie sarbatori)

Pachete cazare cu Masa 2018

Pensiunea Select *** - Busteni
1100 Lei / Camera dubla / cazare + demipensiune / sejur 5 nopti

Excursii , banchete scoli si licee la Pensiunea SELECT*** 2017

Pensiunea Select *** - Busteni
78 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

Oferta extrasezon

Vila Salzburg **** - Ocna Sibiului
100 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

Oferta generala

Pensiunea La Steaguri *** - Izvorul Muntelui
120 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

redsquare alte oferte oricand (exceptie sarbatori)

Promo

Acces membri | Inscriere | Pachete pensiuni | Parteneri | Termeni si conditii Utilizatori | Termeni si conditii Comerciale | Despre noi | Contact | ANPC

Portal agentii imobiliare  Blogul lui Comansu  Twitter  Facebook


SC WEB TOUR SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal (ANSPDCP) cu Nr Registrului General 009157