Cazare la mare si la munte in pensiuni si vile din Romania
Home Spatii de cazare Oferte de cazare Bulgaria Zone turistice
Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii click aici

Cautare rapida

Cauta in functie de zona turistica, judetul, localitatea sau numele spatiului dorit

Cauta o pensiune

Alege zona preferata pentru a vedea ofertele disponibile:

Cele mai noi pensiuni

Descriere Delta

Ajuns in Delta Dunarii, turistul va cunoaste acel ritm netulburat al vietii dobrogene de tara. Aciuat intr-una din pensiunile din delta, acesta isi va petrece zilele in calitate de vanator acvatic, pandind vicleneste ale apelor misteriosi monstri.
Echipati cu toate cele necesare garantarii succesului pescaresc, de la undite subtirele, lansete profesioniste si neiertatoare tepuse si pana la momeli inselatoare si colorate, turistii priceputi vor inregistra captura dupa captura. Minciocurile si juvelnicele atarna greu sub povara solzilor si a mustatilor de crap, in timp ce gratarele incinse si oalele clocotinde asteapta nerabdatoare sa sfaraie sau sa fiarba in momentul cinei.
Asadar, ca orice pescar adevarat, oaspetele se va intoarce in pensiunile din delta cu desaga plina, pregatit fiind sa incinga un ospat regal in frumoasa gradina din spatele casei. Bucuroase, gazdele vor gati cu drag, rasplatind in acest fel eforturile din zi ale constiinciosului turist. Mai mult decat atat, pensiunile Deltei vor fi pregatit cu atentie dichisitele camarute destinate somnului dulce, oferindu-i obositului sportiv cel mai moale si mai imbietor culcus cu putinta. Cu foamea si cu setea potolite si dupa o lunga si fierbinte baie relaxanta, acesta se va retrage numaidecat in dormitor, adancindu-se printre ale patului molatice paturi si perne.

Oferte de sezon

Oferte oricand (exceptie sarbatori)

Excursii , banchete scoli si licee la Pensiunea SELECT*** 2017

Pensiunea Select *** - Busteni
78 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

Oferta extrasezon

Vila Salzburg **** - Ocna Sibiului
100 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

Oferta generala

Pensiunea La Steaguri *** - Izvorul Muntelui
120 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

pensiune weekend

Pensiunea 4 friends ** - Cheia
460 Lei / Toata capacitatea / cazare / 1 (una) noapte

redsquare alte oferte oricand (exceptie sarbatori)

Promo

Acces membri | Inscriere | Pachete pensiuni | Parteneri | Termeni si conditii Utilizatori | Termeni si conditii Comerciale | Despre noi | Contact | ANPC

Portal agentii imobiliare  Blogul lui Comansu  Twitter  Facebook


SC WEB TOUR SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal (ANSPDCP) cu Nr Registrului General 009157