Cazare la mare si la munte in pensiuni si vile din Romania
Home Spatii de cazare Oferte de cazare Bulgaria Zone turistice
Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii click aici

Cautare rapida

Cauta in functie de zona turistica, judetul, localitatea sau numele spatiului dorit

Cauta o pensiune

Alege zona preferata pentru a vedea ofertele disponibile:

Cele mai noi pensiuni

Descriere Bucuresti si imprejurimi

Bucurescii te intampina cu aerul aparte si cu al lor vechi centru inca imbibat de povesti de amor, de cantecele dulci ale lui Moscopol, Malagamba si Cristian Vasile, cu Zaraze seducatoare si tablouri pictate lung in cartile lui Isac Peltz.
Atractia capitalei este electrizanta, iar turistii cad in plasa-i meticulos construita in spirit boem. Pensiunile Bucurestiului ii asteapta chiar in inima targului, pe stradutele inguste, serpuite, umbrite de inaltimea potrivita a pravaliilor. Visatorii isi pot rezerva o camera de pensiune chiar deasupra aromatelor cafenele si ceainarii din zona. In acest fel, ei vor avea mereu posibilitatea de a bate pana tarziu in noapte cararile discret luminate, misterioase ale Lipscanilor.
Cismigiul le ofera acestora plimbari romantice vara, cu barca, si ore de patinaj ametitor in plina iarna, ideale pentru punerea in miscare a sangelui. Vara e o placere sa faci parte din peisajul parcului, iar toamna galesa rugineste drumul dinaintea pasilor tai. Pasajul Macca-Villacrosse se intinde lenes ca o oaza a savorilor si a tutunului dulce de narghilea ce se impleteste tandru pana spre cupola-i colorata sticlos. Astfel, Bucurestiul si ale sale pensiuni cochete vrajesc turistul cu suflet de artist, pe cel cu spirit de observatie, atent la detalii, care iubeste teatrul, muzica si toate celelalte frumoase arte.

Oferte de sezon

Oferte oricand (exceptie sarbatori)

Excursii , banchete scoli si licee la Pensiunea SELECT*** 2017

Pensiunea Select *** - Busteni
78 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

Oferta extrasezon

Vila Salzburg **** - Ocna Sibiului
100 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

Oferta generala

Pensiunea La Steaguri *** - Izvorul Muntelui
120 Lei / Camera dubla / cazare / 1 (una) noapte

pensiune weekend

Pensiunea 4 friends ** - Cheia
460 Lei / Toata capacitatea / cazare / 1 (una) noapte

redsquare alte oferte oricand (exceptie sarbatori)

Promo

Acces membri | Inscriere | Pachete pensiuni | Parteneri | Termeni si conditii Utilizatori | Termeni si conditii Comerciale | Despre noi | Contact | ANPC

Portal agentii imobiliare  Blogul lui Comansu  Twitter  Facebook


SC WEB TOUR SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal (ANSPDCP) cu Nr Registrului General 009157